Jockes bilbärgnings tjänster

Vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment av bärgnings- och transport tjänster. På Jockes Bilbärnings i Båstad bärgar vi all fordon, oberoende av vikt eller storlek! Detta innebär personbilar, skåpbilar, motorcyklar, lastbilar, tankbilar, bussar och som kan tänkas däremellan. Vi erbjuder också dig som kund låsöppning och dylikt, vid frågor angående våra tjänster är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Personbilsbärgning

Vid behov av mindre bärgningar som t.ex personbil eller motorcykel erbjuder vi snabb och prisvärd service. Tack vare vår långa erfarenhet som bärgare i Båstad känner vi väl till alla områden och kan vara på plats inom kort när det väl behövs!

Tungbärning

På Jockes Bilbärgning AB har vi utrustade bärgningsbilar för att klara av att transportera de absolut tyngsta fordonen som: bussar, lastbilar och grävmaskiner.

Maskintransport

Vi erbjuder även transport av samtliga maskiner. Med en exeptionell lokal kännedom erbjuder vi en snabb transport av t.ex truckar, kompressorer och liftar etc.

Låsöppning

Att inte komma in i sin bil är ett mardrömsscenario för många, kanske har man glömt sin bilnykel på jobbet eller rent av tappat bort den? Vi på Jockes Bilbärgning har lång erfarenhet av diverse metoder för att öppna din låsta bil. Skulle olyckan väl vara framme så tveka inte att höra av dig till vår jour som har öppet dygnet runt.

Hur kan Jockes Bilbärgning hjälpa dig?

Alla kan inte vara experter på fordon och maskiner, det är därför vi på Jockes Bilbärgning är här för att hjälpa dig! Man utgår nästan alltid ifrån att sin bil, lift eller motorcykel ska starta felfritt varje gång man vrider om nyckeln. De ska starta i vått och torrt, tyvärr är inte detta alltid fallet och när felet inträffar är vi här för dig. Vår filosofi är att alltid vara tillgängliga för våra kunder, därför är vår jour öppen dygnet runt, alla dagar i veckan!